Opleiding Hairtechnician

Wil je echt iets betekenen en heb je de ambitie om mensen weer gelukkig te maken wanneer zij in de spiegel kijken? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is de opleiding tot Hairtechnician misschien wel iets voor jou!

Neem contact op

Momenteel zijn er geen plekken beschikbaar voor de opleiding. Houd de website in de gaten voor de volgende inschrijfmogelijkheid.

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Als Hairtechnician lever je een belangrijke bijdrage aan de haartransplantatie. Klanten komen bij de kliniek omdat zij een probleem hebben met hun haar. Dit kan gaan om een terugtrekkende haarlijn, inhammen die dunner worden of kale plekken. Om tot een mooi resultaat te komen zul je te werk gaan in een hecht team met een gedeelde missie.

De haartransplantatie bestaat uit meerdere fases, met bij elke fase andere handelingen die ieder hun eigen specialisatie vergen. Om tot een goede haartransplantatie te komen, is het van belang dat elke fase op de juiste manier uitgevoerd wordt. In de opleiding sta je bij elke fase uitgebreid stil, zodat de behandelingen van hoge kwaliteit zijn.

Een opleiding tot Hairtechnician iets voor jou?

Onze opleiding tot Hairtechnician is een complete vakopleiding die je opleidt tot een allround Hairtechnician. In de opleiding leer je alle kneepjes van het vak, zodat je elke dag weer iemand zijn zelfvertrouwen kan teruggeven. De opleiding bestaat uit een theoretisch deel en praktijkervaring. Het geeft veel voldoening om te zien wat een haartransplantatie kan betekenen. Elke dag iemand tevreden naar huis: een mooie missie!

Kosten en duur opleiding Hairtechnician

De opleiding tot Hairtechnician duurt meestal ongeveer 6 maanden. De kosten zijn nog niet bekend, maar zullen ongeveer € 15.000,- bedragen. Je kunt ook kiezen voor een dienstverband bij het kennisinstituut. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Neem contact op of schrijf je in

Zie jij elke dag en behandeling als een nieuwe uitdaging en ben jij diegene die zich elke dag weer durft uit te dagen? Dan is de opleiding tot Hairtechnician misschien iets voor jou! Neem contact met ons op voor meer informatie of schrijf je in.

Neem contact op

Momenteel zijn er geen plekken beschikbaar voor de opleiding. Houd de website in de gaten voor de volgende inschrijfmogelijkheid.

Over ons

Ieder jaar doet KIHC, een onafhankelijk instituut, onderzoek naar de allerbeste haartransplantatiekliniek van Nederland. Ook biedt het KIHC opleidingen aan voor haartechnici.

Contactgegevens

Kennis & Leerinstituut voor de Haarchirurgie

E-mailadres: info@kihc.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks